Om Børnegalaxen Taastrup

Den Integrerede Institution Børnegalaxen Taastrup er en privatejet institution, som har administrationsaftale med Landsorganisationen Danske Daginstitution.

Børnegalaxen Taastrup bliver etableret i 2014.Vi ligger tæt på Høje-Taastrup station; tæt ved offentlig transport, tæt til skov og med grønne arealer i umiddelbar nærhed.

Formålet med den private institution Børnegalaxen Taastrup er at skabe trygge rammer, så børnene kan udvikle sig til harmoniske, selvstændige, kreative og sociale mennesker.

Børnegalaxen Taastrup ønsker i samarbejde med forældrene, at støtte og stimulere det enkelte barns udvikling, således at tiden i institutionen opleves som et rart og sjovt sted at være samtidig med, at forældrene føler sig trygge ved at aflevere deres børn. Nøgleordene i Børnegalaxen Taastrup er, nærhed og omsorg, der skabes af stabile, kompetente, nærværende og forstående voksne.

I vores nærområder benytter vi os af store og små legepladser, samt ture til biblioteket. Vi bor tæt på tog og bus, som vi jævnligt gør brug af til ture til Storkøbenhavns parker, museer m.m.

Som privat institution har vi vores egen opskrivnings-/venteliste og kan i denne forbindelse kontaktes telefonisk eller pr mail.